Извините, этот техт доступен только в “Итальянский” и “Американский Английский”.
ESG Rating is a rating system that measures the environmental, social and governance performance of companies or other organisations. The acronym ESG refers to three macro-themes environmental (Environmental) social (Social) g (Governance) In short, it assesses how committed a company is to holistic sustainability practices. From this, it is easy to see how having a positive ESG score has become strategic. Put simply, it means that the company that has it has created shared value that goes beyond the mere concept of profit, giving rise to
The Meat Experience 2024 will be held on 21 and 22 April at MaltaFiere. We will be present as technical sponsors. An opportunity to get to know professionals, operators, chefs and the new trends for Grill and BBQ catering. Discover the program at the link: https://www.ecod.it/eventi/meat-experience/programma Smoki: the future is here.
Извините, этот техт доступен только в “Итальянский”.
Come è giusto che sia, vedere ciò che realizziamo, aiuta i clienti e i partner nella costruzione, passo dopo passo, di quella fiducia che occorre per collaborare bene. Far vedere degli esempi del nostro lavoro e di quello che siamo in grado di fare è quindi un modo molto efficace per far comprendere il nostro valore. Il nostro showroom si trova nella sede aziendale e si è appena arricchito di una nuova griglia Josper e dell’ultimo prodotto nato in casa Smoki: K2O,
UN RINGRAZIAMENTO A TUTTI I NOSTRI CLIENTI E PARTNER CON I MIGLIORI AUGURI DI BUON NATALE E BUON ANNO Siamo giunti alla fine dell’anno e quasi non ce ne siamo accorti. Perché il tempo vola e gli impegni sono continui e pressanti. Il 2023 è stato un anno di sfide e di conquiste, di crescita e sperimentazione, di cambiamenti e nuovi sviluppi. Siamo grati a tutte le persone che lavorano per e con noi, senza di loro non avremmo raggiunto traguardi così
Извините, этот техт доступен только в “Итальянский”.
Извините, этот техт доступен только в “Итальянский”.
Извините, этот техт доступен только в “Итальянский” и “Американский Английский”.
Smoki USA CEO Peter de Jong sheds light on article that came out in «The Guardian,» where he responds, complete with examples and drawing, on how our smoke and soot suppressants work. In the article, it mentions an old law that will will soon go into effect and is aimed at reducing particulate emissions. It is thanks to our machines that New Yorkers will be able to enjoy still the authentic Italian pizza baked with a wood-fired oven. Regarding